top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Cēsu klīnikas ķirurgs Baiba Gabrāne saņēmusi sertifikātu ķirurģijā

Turpmāk ārste sniegs arī ambulatorās konsultācijas pacientiem


No sirds priecājamies un sveicam Baibu Gabrāni ar ķirurga sertifikāta saņemšanu!

Baiba Gabrāne strādā Cēsu klīnikā jau četrus ar pusi gadus, sākumā kā dežūrārste NMP un uzņemšanas nodaļā, bet nu jau vairāk nekā gadu arī ķirurģijas nodaļā. Līdz šim Cēsu klīnikā dr.Gabrāne ir veikusi gan konvencionālas, gan laparoskopiskas trūču un žultspūšļu operācijas, un turpmāk pacientiem būs iespēja pie ārstes vērsties arī, lai saņemtu ambulatoras konsultācijas dažādos vispārējās ķirurģijas jautājumos: žultsakmeņu slimību un trūču gadījumos, ja ir ādas vai zemādas veidojumi, proktoloģiskās saslimšanas, veidojumi vai citas vairogdziedzera patoloģijas u.c.

Ārsta grādu ķirurģe saņēma Rīgas Stradiņa universitātē, bet pēc tam izgāja rezidentūru RAKUS Gaiļezerā, kur padziļināti apguva endokrīno ķirurģiju. Papildus šovasar dr.Gabrāne ieguva starptautiskās prakses pieredzi, divus mēnešus stažējoties Zviedrijā, kur mācījās par pacientiem drošākajām un piemērotākajām vairogdziedzeru operācijām atbilstoši indikācijām. Arī turpmāk ārste plāno veltīt laiku un spēkus šīs jomas padziļinātai izpētei, lai nākotnē arī Cēsu klīnikā būtu pieejamas šāda veida operācijas.

Ambulatorajām konsultācijām pie dr. Baibas Gabrānes aicinām pieteikties ar e-pierakstu www.cesuklinika.lv vai, zvanot uz reģistratūras tālruni: 64125634.

bottom of page