top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Noskaidroti 2019. gada labākie darbinieki

Šodien Vidzemes koncertzālē “Cēsis” notika novada pašvaldības uzņēmumu labāko darbinieku godināšana. Titulam “Gada darbinieks 2019” tika izvirzīti arī divi Cēsu klīnikas ārsti: iekšķīgo slimību nodaļas virsārste Silvija Ozoliņa un ķirurgs Gundars Forstmanis.


Dr. Silvija Ozoliņa ir virsārste klīnikas lielākajai – iekšķīgo slimību – nodaļai. Viņa ir cilvēks, kas strādā uzņēmuma interesēs, ar lielu atbildības sajūtu un ar savu priekšzīmīgo darbu aizrauj pārējos. Šī attieksme liecina par lojalitāti. Dr.Ozoliņai ir izdevies izveidot komandu, kurā visi ir motivēti darbam. Iekšķīgo slimību nodaļa ir arī pacientu vismīlētākā, jo saskaņā ar Pacientu ombuda datiem šogad saņēmusi visvairāk pateicību.


Dr. Gundars Fortmanis ir attīstījis ķirurģisko jomu Cēsu klīnikā, ieviešot jaunas, tajā skaitā mazinvazīvas ķirurģiskās ārstniecības metodes. Un viņa dalīšanās profesionālajā pieredzē ceļ visa klīnikas ķirurģiskā dienesta nozīmīgumu un reputāciju. Savukārt ārsta pedagoga talants un ieguldījums jauno ārstu izaugsmē ir piesaistījis darbam Cēsu klīnikā jaunus speciālistus.

Lepojamies ar kolēģiem un sveicam no sirds! Jūs šo atzinību esat godam nopelnījuši!


bottom of page