top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Rehabilitologu komandai pievienojies jauns fizioterapeits Kristaps Mozumačs

Fizioterapeits strādās ar stacionāra pacientiem, kā arī ambulatori ar bērniem no pusaudžu vecuma un pieaugušajiem. Pie fizioterapeita var pieteikties valsts apmaksātām un maksas konsultācijām.


Kristaps Mozumačs beidzis RSU fizioterapijas fakultāti, ieguvis bakalaura grādu, un ir sertificēts speciālists. Turpina profesionāli pilnveidoties, apmeklējot tālākizglītības kursus un seminārus. Iepriekšējā darba pieredze saistīta ar darbu ambulatoro pakalpojumu centrā “Veselības centrs AURA” Cēsīs. Fizioterapeitam ir pieredze arī darbā ar fizikālās terapijas metodēm (TENS un ultraskaņa), kā arī kinezioloģisko teipošanu.


Kristaps Mozumačs ir aktīva un veselīga dzīvesveida piekritējs, pats kādreiz aktīvi nodarbojies ar vieglatlētiku un arī pašlaik regulāri sporto. Viņa iecienītākās disciplīnas ir peldēšana, riteņbraukšana, treniņi trenažieru zālē. Par savu profesijas izvēli Kristaps stāsta: “Tā kā pats nodarbojos ar sportu, sākumā vēlējos kļūt par treneri, bet vēlāk sapratu, ka fizioterapija sniedz labākas perspektīvas turpmākā dzīvē, turklāt ļauj arī man saglabāt aktīvu dzīvesveidu un palīdzēt citiem cilvēkiem”.


Valsts apmaksātai fizioterapeita konsultācijai vajadzīgs ārsta rehabilitologa nosūtījums. Pieteikšanās, zvanot uz rehabilitācijas nodaļas reģistratūru.: 64125746, 20238111 darba dienās plkst. 8.00 – 16.00.

bottom of page