top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Pabeigti Cēsu klīnikas diagnostikas korpusa siltināšanas būvdarbi

Jūlijā tika pilnībā pabeigta ERAF līdzfinansētā projekta nr. 4.2.2.0/20/I/015 "Cēsu klīnikas diagnostikas korpusa energoefektivitātes uzlabošana" aktivitāte, kas saistīta ar diagnostikas korpusa jumta, ārsienu un cokola siltināšanas darbiem. Turpinās darbi pie nākamajām energoefektivitātes uzlabošanas projekta aktivitātēm.

Pašlaik notiek darbs pie klīnikas iekšējo un ārējo inženiertīklu nomaiņas. Diagnostikas korpusa pagrabstāvā tiek mainīti karstā ūdens maģistrālie cauruļvadi, kā arī ēkas ārpusē - siltumtīklus savienojošie apkures cauruļvadi.


Uzsākta diagnostikas korpusa viedās apkures vadības sistēmas ierīkošana un pieslēgšana apkures sistēmai. Šī sistēma nodrošinās attālinātu temperatūras nolasīšanu jeb monitorēšanu un iespēju regulēt siltuma padevi šajā korpusā.


Tāpat projekta ietvaros turpinās dokumentu noformēšana un saskaņošana uzstādītajai monokristālisko saules paneļu elektrostacijai, lai to nodotu ekspluatācijā. Tās uzdevums nākotnē būs nodrošināt Cēsu klīnikas diagnostikas korpusu ar elektroenerģiju.



bottom of page