top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Pasniegtas Cēsu klīnikas 2022. gada pateicības nominācijas

15. decembrī pirmssvētku noskaņās tika pasniegtas Cēsu klīnikas 2022. gada atzinības balvas darbiniekiem par īpašiem nopelniem, kā arī atbildīgu un godprātīgu darba pienākumu veikšanu. Ņemot vērā darbinieku ierosinājumus, šogad balvas tika piešķirtas astoņās individuālajās un divās kolektīvajās nominācijās. Titulu saņēmēji tika noskaidroti darbinieku balsojumā, kurā piedalījās gandrīz 100 kolēģi.


Cēsu klīnikas darbiniekus sveica Cēsu novada domes priekšsēdētāja vietniece Inese Suija Markova, apliecinot to, cik svarīgs ir veselības aprūpes devums visa novada izaugsmei un labklājībai.


Pasākumā uzrunājot klātesošos, Cēsu klīnikas valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa sacīja: “Lielās pārmaiņas, kas Cēsu klīnikā notikušas pēdējo gadu laikā, nebūtu iespējamas bez Jums – mūsu cilvēkiem. Darbinieki ir mūsu īstā lielā bagātība, kas ļauj realizēt slimnīcas mērķus un ieceres. Pateicoties Jūsu darbam, ir augusi arī klīnikas reputācija. Paldies ikvienam katram par katru darba dienu! Paldies darbiniekiem, kas nāk uz darbu ar vēlmi paveikt labāko, ko tajā brīdī ir iespējams profesionāli izdarīt! Ar apziņu, ka strādājam klīnikas attīstībai.”


Individuālās pateicības nominācijas saņēma:


“Gada ārsts” – Ilze Dambe, pediatre, Bērnu slimību nodaļas ar dienas stacionāru virsārste un Bērnu veselības centra vadītāja

“Gada funkcionālais speciālists” – Laila Grinberga, fizioterapeite

“Gada aprūpes speciālists” – Iveta Runce, rehabilitācijas nodaļas māsa administratore

“Gada aprūpes atbalsta speciālists” – Rita Ozoliņa, iekšķīgo slimību nodaļas māsu palīgs

“Gada tehniskā atbalsta darbinieks” – Dace Blūma, garderobiste

“Gada klīniskā atbalsta darbinieks” – Dace Valnere, sabiedrisko attiecību speciāliste

Īpašā balva “Mirdzi kā zvaigzne” – Līga Rācene, rehabilitācijas nodaļas vadītāja, fizioterapeite

Īpašā balva “Oskars” – Olena Maksymets, ginekoloģe – dzemdību speciāliste


Gada labākā kolektīva titulu kolēģu balsojumā pārliecinoši ieguva NMP un uzņemšanas nodaļa.


Apkopojot gada laikā saņemtās pacientu pozitīvās atsauksmes, tika noskaidrots arī šā gada pacientu simpātiju balvas ieguvējs. Tā ir ķirurģijas nodaļa kopā ar Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centru.


Pateicamies katram kolēģim par šogad paveikto, vēlam izturību, veselību, spēku un aizrautību turpmākajā darbā!


bottom of page