top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Rehabilitācijas nodaļas komandai pievienojusies jauna speciāliste - ergoterapeite

Cēsu klīnikas rehabilitācijas speciālistu komanda aug! Pēdējo mēnešu laikā darbu sākuši vairāki jauni speciālisti. Viena no tiem ir ergoterapeite Līvija Anna Vanaga.


Līvija Anna Vanaga 2022. gadā ir ieguvusi bakalaura grādu ergoterapijā, absolvējot Rīgas Stradiņa universitāti. Praktiskā darba pieredze apgūta rehabilitācijas centrā “Vaivari”, “Jaunķemeri”, “Latvijas Kustībā par neatkarīgu dzīvi” un bērnu psihoneiroloģiskā slimnīcā “Ainaži”, kā arī ergoterapeite nodrošinājusi individuālas konsultācijas un nodarbības.


Līdz šim speciāliste pārsvarā sniegusi palīdzību pacientiem somatisku saslimšanu gadījumos un ar garīgās attīstības traucējumiem. Domājot par nākotni, ergoterapeiti Līviju Annu Vanagu interesē padziļināt zināšanas un pieredzi darbā ar insulta pacientiem, ergoterapijas iespējām muguras smadzeņu bojājumu gadījumos, kā arī rokas terapiju pēc gūtām traumām.


Cēsu klīnikā speciāliste strādā rehabilitācijas nodaļā un Bērnu veselības centrā. Līvija Anna konsultē pieaugušos un bērnus, sākot no piecu gadu vecuma.


Iespējamas gan valsts apmaksātas, gan maksas konsultācijas. Ergoterapeita konsultācijas saņemšanai vajadzīgs ģimenes ārsta vai rehabilitologa nosūtījums.


bottom of page