top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Tiek sveikti Cēsu novada pašvaldības iestāžu un uzņēmumu labākie darbinieki

Updated: Feb 1, 2023

Vakar, 16.nobembrī, bērnu slimību nodaļas ar dienas stacionāru virsārste un bērnu veselības centra vadītāja Ilze Dambe Cēsu novada pašvaldības Gada darbinieku godināšanas pasākumā saņēma apbalvojumu par ieguldījumu Cēsu klīnikas attīstībā.


Daktere Ilze Dambe Cēsu klīnikā strādā kopš 2018. gada, kad pabeidza rezidentūru un ieguva sertifikātu specialitātē. Šo gadu laikā viņa sevi ir apliecinājusi kā gudru, uzņēmīgu, profesionāli atbildīgu speciālisti, iemantojot daudzu Cēsu novada ģimeņu cieņu. Dr. Ilzei neviens mazais pacients nav mazsvarīgs, neviena situācija nav neatrisināma.


Ilze Dambe sniedz arī būtisku ieguldījumu Cēsu klīnikas izaugsmē, attīstot bērnu veselības centru, palīdzot piesaistīt jaunus bērnu ārstus ambulatorajam darbam, kā arī veicinot vietējās kopienas veselības pratību ar izglītojošiem semināriem bērnu vecākiem. Atslēgas vārdi, raksturojot dr.Ilzes darbu, ir lojalitāte pret savu darbavietu, mīlestība uz bērniem un dedzīgas rūpes par viņu nākotni.


Pateicamies kolēģei par izcilu darba sniegumu un vēlam panākumus arī turpmāk!


test

Attēlā no kreisās: Cēsu klīnikas valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa, pediatre Ilze Dambe, galvenā ārste Inga Skrapce un sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere


bottom of page