top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Vakcinācija pret Covid-19 Cēsu klīnikā – aktuālā informācija

Updated: Jan 15, 2021

Informācija papildināta 14.01.2021.

No 12.janvāra sākta ārstniecības personu vakcinācija Cēsu klīnikā.

Ir izveidots vakcinācijas kabinets un apmācīti darbinieki, sastādīts vakcinējamo personu saraksts un vakcinācijas plāns.


Vakcinācijai pieteikušās un laikā no 12. līdz 16.janvārim tiks vakcinēta 251 persona, kuru vidū ir gan Cēsu klīnikas darbinieki, gan ģimenes ārsti un citas ārstniecības personas. Atsaucība vērtējama kā samērā laba.

Pieteikšanās un vakcinācijas norise

Ārstniecības personas, kuras vēlas vakcinēties Cēsu klīnikā, aicinām sazināties darba laikā ar vakcinācijas kabinetu, zvanot uz tālr. 22085723 vai 64122997.


Vakcinācijas kabinets atrodas Slimnīcas ielā 9, Tuberkulozes un plaušu slimību kabineta telpās Cēsu klīnikas 1.stāvā ar atsevišķu ieeju no ārpuses.


Katrai personai būs noteikts laiks, kad tai jāierodas uz vakcinēšanos. Precīzu vakcinēšanās laiku paziņos vakcinācijas kabineta darbinieks, sazvanoties ar vakcinējamo personu.


Ierodoties uz vakcināciju, jāņem līdzi:

  • Personu apliecinošu dokumentu (ID karte vai pase);

  • Darba devēja izziņu, ka persona ir konkrētās ārstniecības iestādes darbinieks (jānorāda personas vārdu, uzvārdu, personas kodu, amatu, ārstniecības personas reģistrācijas nr. Izziņu ar savu parakstu apstiprina iestādes vadītājs);

  • Potēšanās pasi, ja tāda ir.

❗ Ja gadās saslimt vai kādu citu iemeslu dēļ nav iespējams tikt uz vakcinēšanos, lūdzam par to nekavējoties informēt vakcinēšanas kabinetu, lai rezervēto vakcīnu būtu iespējams piedāvāt citai personai.


Cēsu klīnika organizē vakcināciju atbilstoši pašreizējai valstī noteiktajai vakcinēšanas kārtībai un ir gatava intensificēt vakcinācijas tempu un katras dienas vakcinējamo skaitu, ja tiks saņemts šāds uzdevums un pieteiksies atbilstošs vakcinējamo skaits.

bottom of page