top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Veselības ministrs Hosams Abu Meri apmeklē Cēsu klīniku

3. novembrī darba vizītē Cēsu klīnikā viesojās Veselības ministrs Hosams Abu Meri, kurš guva ieskatu Cēsu klīnikas darbībā, iepazinās ar pēdējo gadu laikā paveiktajiem infrastruktūras un energoefektivitātes uzlabojumiem, tikās ar medicīnas darbiniekiem iekšķīgo slimību, ķirurģijas, rehabilitācijas un bērnu slimību nodaļās.


Vizītē piedalījās arī parlamentārais sekretārs Artjoms Uršuļskis, Veselības inspekcijas vadītāja Anita Slokenberga un satiksmes ministrs Kaspars Briškens. Cēsu novada pašvaldību pārstāvēja domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs un domes priekšsēdētāja vietniece Inese Suija – Markova.


Ministrs atzinīgi novērtēja Cēsu klīnikas paveikto, kā arī plānus saistībā ar ieceri attīstīt primārās aprūpes iespējas jeb ģimenes ārstu prakses klīnikas telpās, tādējādi rūpējoties gan par resursu racionālu izmantošanu, gan atvieglojot pacientiem nepieciešamo medicīnisko pakalpojumu pieejamību vienuviet. Ir būtiski, ka tas ļauj sasaistīt primāro aprūpi ar sekundāro ambulatoro speciālistu pieejamību, diagnostiku un vajadzības gadījumā neatliekamo palīdzību.

Tikšanās ar veselības ministru un ministrijas pārstāvjiem

Foto: Cēsu klīnikas valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa iepazīstina viesus ar slimnīcas plānojumu



bottom of page