top of page
  • Writer's pictureCēsu klīnika

Ārstei Sandrai Ingai Baltrokai pasniegts augstākais Veselības ministrijas apbalvojums

Par ieguldīto darbu, atbildību un drosmi Covid-19 pandēmijas apstākļos, kā arī lojālo, godprātīgo darbu Cēsu klīnikā vairāk nekā 30 gadu garumā Veselības ministrija pērnā gada nogalē lēma apbalvot Cēsu klīnikas internisti Sandru Baltroku ar Ministrijas Atzinības rakstu, kas ir augstākais Veselības ministrijas apbalvojums.

Sandra Baltroka ir ar augstu pienākuma izjūtu apveltīta, disciplinēta un zinoša ārste, kuras uzmanības fokusā vienmēr ir pacients, viņa veselība un turpmākās dzīves kvalitāte. Gan pacienti, gan kolēģi ārsti Baltroku raksturo kā sirds cilvēku, kuram izvēlētā profesija ir vairāk nekā darbs.


Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus, apbalvojuma pasniegšana klātienē notika šodien Cēsu klīnikā, piedaloties Cēsu novada domes priekšsēdētājam Jānim Rozenbergam, Cēsu klīnikas valdes priekšsēdētājai Ingūnai Liepai un galvenajai ārstei Ingai Skrapcei, kā arī atsevišķiem kolēģiem no nodaļas.


Priecājamies un lepojamies par šo dr.Baltrokai izteikto atzinību!

Ārste Sandra Inga Baltroka, saņemot apbalvojumu, kopā ar Cēsu novada pašvaldības valdes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu, Cēsu klīnikas valdes priekšēdētāju Ingūnu Liepu (no labās) un galveno ārsti Ingu Skrapci (vidū)

bottom of page